Festligt sotat





I helgen bar det av till Västerås för fest och mys med Karlstadstöserna. Makeupen gick i festligt silversotat!

Lyckas med lösögonfransarna

Corinne bad om lite tips och tricks för lösögonfransar. Ett inspirerande inlägg har det inte hunnit bli ännu, men väl en artikel. Spana in den på VeckoRevyn.com

Romantisk rosa





Den här romantiska rosa ögonmakeupen är min favoritmakeup just nu. Tycker man att det är klurigt att sminka sig med olika färger och nyanser är en hudnära färg som rosa dessutom bra att träna på.

Dagens makeup



På morgonen tycks tiden flyga iväg snabbare än annars. Jag har hunnit fota mina makuper, men lägga upp dem har det varit sämre med. Jag lovar att försöka bättra mig..! I morses var det alltså ont om tid så jag körde på det snabbaste och enklaste sättet att lägga en snygg makeup, röda läppar! Sedan igår har jag faktiskt inte tvättat håret, men jag förstår inte vad lockarna tog vägen under natten.

Gårdagens makeup



Igår var det första dagen på nya jobbet, så en proper makeup var på sin plats. Eftersom att jag hunnit köpa nya penslar var det dessutom mycket lättare! Jag tycker att de flesta eyelinerpenslar är lite för breda, men en akvarellpensel däremot är helt perfekt. Jag åkte förbi Creatima och köpte två av de minsta storlekarna 000 och 001, till prisvärda 53 kronor. Både bättre och billigare än de i sminkdisken!




Wiiiii!

Jag har fått världens bästa jobb! På tisdag morgon drar det igång och då får även ni veta lite mer. Nu far jag iväg till Dalarna för att fira påsk, och där har vi tyvärr inget internet. Så tills vi ses igen på måndag, Glad Påsk!

RSS 2.0